Baggrunds-billede

HISTORIE

På inspirationstur i Skotland overværer skuespiller og kaospilot, Jeppe Pachai, et frokostteaterkoncept, som hedder “A Play, A Pie and A Pint”. Da Jeppe vender hjem til Danmark tager han straks kontakt til frivillighednetværket, ReThinkers, for at skabe til lignende koncept, hvor publikum ikke blot kommer for at se en teaterforestilling, men også for at opleve fællesspisning og socialt samvær over en kold fadøl. Det første arrangement blev udsolgt på under en uge og blev opsat d. 27. januar 2019. Startskuddet havde lydt for Danmarks nye konceptteater.

historie-billede

MISSION

Frivillighed, folkelighed og forestilling: Vores arrangementer ville aldrig blive til realitet uden de frivillige, der gennem livgivende, entusiastisk samarbejde skaber oplevelser for vores publikum. Derudover er vores koncept en taburet, hvor to af benene består af fritter og fadøl. Vi ser gerne at vores arrangementer kan være et sted for udveksling af tanker og nye venskaber. Vi vil ikke gå på kompromis med de allerede eksisterende kunstinstitutioner og producerer af den grund udelukkende nyskrevet dansk dramatik. Vores kunstneriske team består af morgendagens stjerner og vi ønsker for alt i verden at kunne være med til at hjælpe dem godt på vej.

historie-billede

VISION

Drømme har vi nok af. I nogle af dem er vi et landsdækkende turnerende konceptteater med flere produktioner årligt. Men i første omgang ønsker vi at skabe et solidt fundament i Aarhus. Vores ambition er, i første omgang, at modtage nok økonomisk støtte til at kunne sikre vores konstante udvikling og den lave billetpris.

historie-billede

VÆRDIER

Bæredygtighed og generøsitet: Vi benytter genbrugsbutikker og -stationer og forsøger altid at skabe produktioner, som skaber så lidt affald og udleder så lidt CO2 som overhovedet muligt. Desuden skal frivillighed belønnes med gode rammer, og det er os meget på sinde, at de der arbejder med os kommer herfra med mere end de havde forventet. Samme generøsitet ønsker vi at vise vores gæster, og derfor får du som gæst både et måltid mad, en stor fad og teater for under 100 kr.

historie-billede